Διαφημιστείτε εδώ

Διαφημιστείτε στη σελίδα μας

Ένας από τους σκοπούς της Κοινωφελούς Επιχείρησης Σερβίων-Βελβεντού, είναι και η προβολή της τοπικής επιχειρηματικότητας και κατ’ επέκταση η προβολή της περιοχής, μέσα από τους ανθρώπους της, που προσφέρουν στην τοπική οικονομία.

Με αφορμή λοιπόν το «ανέβασμα» της ιστοσελίδας μας, απευθυνόμαστε σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και τους καλούμε να διαφημιστούν σε αυτή, δημιουργώντας έτσι μία βάση προβολής όλων των επιχειρήσεων.

Ευελπιστούμε – και εργαζόμαστε γι’ αυτό- ο ιστοχώρος μας να γίνει σημείο αναφοράς όλων όσων ζουν στην περιοχή μας, αλλά και όλων των συνδημοτών μας που ζουν και εργάζονται σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό. Ένα σημείο συνάντησης και γνωριμίας με συνδετικό κρίκο την ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε η ιστοσελίδα μας να μην είναι απλή- «υπηρεσιακή», αλλά να έχει τη μορφή ειδησεογραφικού portal με καθημερινή ενημέρωση.

Εμφανιζόμενες (διαφημιζόμενες) λοιπόν στη σελίδα μας οι τοπικές επιχειρήσεις θα αποκτούν άμεση επικοινωνία με τους απανταχού συνδημότες μας, θα γίνονται γνωστές και θα προβάλλονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους.

Αυτός είναι και ο στόχος μας και γι’ αυτό ορίσαμε το κόστος διαφήμισης σε «συμβολικά» επίπεδα, ούτως ώστε όλοι να μπορούν να έχουν πρόσβαση, χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση.

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

στο KOINEPSV.gr

Είδος

Χρόνος

Κόστος

Με δημιουργία σελίδας

Πλαϊνό banner 250X250 px 12 μήνες 30 ευρώ 50 ευρώ
Κεντρικό banner 730X160 px 12 μήνες 50 ευρώ 70 ευρώ
Κεντρικό πάνω banner εναλλαγής φωτογραφιών 300Χ100 px 12 μήνες 80 ευρώ 100 ευρώ

* οι τιμές αφορούν ετήσια προβολή, αλλά μπορούν να προσαρμοστούν αναλογικά στο ζητούμενο χρονικό διάστημα.

** «Με δημιουργία σελίδας»: Με κλικ στο banner θα ανοίγει κεντρικά σελίδα με πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό (και πιθανόν κάτι άλλο που θα ζητηθεί)

Η πληρωμή θα γίνεται στον λογαριασμό της Κοινωφελούς Επιχείρησης στη Εθνική Τράπεζα, αντίγραφο της οποίας θα μας αποστέλλεται ηλεκτρονικά.

•ΙΒΑΝ : GR 5601104930000049354003680

Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες

Για τις προσεχείς εκλογές του Μαίου 2019 (Αυτοδιοικητικές Α’ και Β΄βαθμού, καθώς και για τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), ο ιστοχώρος μας προτίθεται να φιλοξενήσει διαφημιστικές καταχωρήσεις για την προβολή των υποψηφίων.

Το κόστος για πλαϊνό banner (250Χ…), με link είτε σε προσωπική σελίδα του υποψηφίου, είτε σε εσωτερική σελίδα του site μας, ανέρχεται στα 100 ευρώ.

*Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί αναφέρεται παραπάνω

2018 Κοινωφελής Επιχείρηση Σερβίων Βελβεντού | Powered By ObsWeb