13ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου

ΔΕΙΤΕ  ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Περιφέρειας Σερβίων, κάθε χρόνο τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, με την διοργάνωση του Πανελλήνιου Ποδηλατικού Γύρου της λίμνης Πολυφύτου.

Πιστοί στο ραντεβού και φέτος, στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη,  διοργανώνουμε τον Ποδηλατικό γύρο της Λίμνης Πολυφύτου την 1η Ιουλίου 2018.

Για 13η χρονιά  η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί σημείο αναφοράς για τους φίλους του ποδηλάτου ανά την Ελλάδα με πολλούς συμμετέχοντες και επισκέπτες.

Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό, κοινωνικό, τουριστικό και πολιτιστικό γεγονός, που προβάλλει τις φυσικές ομορφιές και αναδεικνύει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής του τόπου μας. Ταυτόχρονα, αναδεικνύονται τα μηνύματα της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού μέσα από μία διοργάνωση που ξεπέρασε πολύ γρήγορα τα όρια του δήμου μας και της Περιφέρειας.

Συνδιοργανωτές του 13ου Ποδηλατικού Γύρου είναι η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Σερβίων, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Οργανισμός Αθλητισμού του Δήμου Κοζάνης.  Τη διοργάνωση επίσης στηρίζουν εθελοντικά σύλλογοι και ομάδες όπως ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, οι Ποδηλάτες Σερβίων η Εθελοντική Ομάδα «Σέρβια Εν Δράσει», η Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Σερβίων  και πολλοί πολίτες εθελοντές από την περιοχή μας.

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 13ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

 Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Σερβίων «Οι Άγιοι Ανάργυροι», η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης και ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, διοργανώνουν τον 13ο Γύρο Πολυφύτου 52 χιλιομέτρων για κατηγορίες Open
Ανδρών: μέχρι 18, 18+, 30+, 40+, 50+, 60+
Γυναικών: 18+, 40+
Οι αθλητές κάτω των 18 ετών πρέπει να έχουν υπεύθυνη δήλωση γονέα
Δηλώσεις συμμετοχής  στο racesystem.gr, μέχρι και την 18/06/2018
Παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ και καταβάλλεται στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 493/296008-75 με δικαιούχο τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Σερβίων.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΡΘΡΟ 1ο: Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ διοργανώνει τον Ποδηλατικό Γύρο Λίμνης Πολυφύτου 2018, 52 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων και ώρα έναρξης 10:00 π.μ.

ΑΡΘΡΟ 2ο: Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

ΑΡΘΡΟ 3ο: Μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε αθλητής είναι υγιής και μόνο με ποδήλατο Δρόμου.

ΑΡΘΡΟ 4ο: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 5ο: Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:

  1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄λεπτά προ της εκκίνησης.
  2. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα
  3. συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
  4. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
  5. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.
  6. Έπαθλα, Βραβεύσεις

1ος Νικητής Κύπελλο Χρυσό Μετάλλιο

2ος Νικητής Αργυρό Μετάλλιο

3ος Νικητής Χάλκινο Μετάλλιο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6975588590, e-mail: aimodotikosservion@yahoo.gr

 

Το τηλεοπτικό σποτ του Ποδηλατικού Γύρου

Η διαδρομή του Ποδηλατικού Γύρου

Χορηγοί επικοινωνίας

2018 Κοινωφελής Επιχείρηση Σερβίων Βελβεντού | Powered By ObsWeb